Over B2B


Bij scheidingen komen vaak een hoop financiële zaken en emoties om de hoek kijken en het is dan juist belangrijk dat beide partijen weten wat de mogelijkheden en consequenties zijn. Op basis hiervan kunnen weloverwogen keuzes gemaakt worden en Back2Balance kan hierin als financiële echtscheidingsmediator een belangrijke rol spelen. Hierdoor worden beide partijen goed geadviseerd, de echtscheidingsmediator denkt mee aan oplossingen en speelt een bemiddelende rol.

Eigenaar van Back2Balance, Jomara Gunther, heeft jarenlange ervaring als financieel planner en adviseur voor bedrijven en maatschappen. De laatste jaren is daar echtscheidingsmediation bij gekomen. Zij kan u van uitgebreid advies voorzien op het gebied van het huwelijksvermogensrecht, pensioenen, levensverzekeringen, financieringen, berekening van de kinder– en partneralimentatie, verdeling van het gemeenschappelijk bezit, belastingen en de sociale zekerheid. Echtscheidingsmediation is een prettige en fijne manier om vriendschappelijk uit elkaar te gaan en hier kan Back2Balance u uitstekend bij helpen.

Echtscheidingsmediation, een onafhankelijke begeleiding bij uw scheiding

Jomara Günther: “Ik ervaar echt dagelijks de mooie uitdagingen van mijn vak. Elke situatie en elk mens is anders en vraagt een andere aanpak. Als echtscheidingsmediator begeleid ik de communicatie en onderhandelingen tussen twee partijen en neem altijd een onafhankelijk standpunt in. Daarbij heb ik maar één doel voor ogen: zorgen dat mensen er samen zo goed mogelijk uitkomen. Het is fijn dat ik mensen kan helpen op een goede, bewuste manier een nieuwe stap in de toekomst te zetten”.

Geregistreerd mediator en financieel echtscheidingsadviseur

Tijdens haar werk als financieel planner en adviseur van maatschappen kwam Jomara geregeld in contact met conflicten binnen maatschappen en bedrijven en problematische echtscheidingen. “Ik merkte toen dat mediation een goede techniek is om mensen naar elkaar te laten leren luisteren, want daar schort het vaak in de communicatie aan”.

Zij is als echtscheidingsmediator geregistreerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI) en bij de Raad van Rechtsbijstand (RvR). Als financieel echtscheidingsadviseur is zij geregistreerd bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA).

Professioneel en betrokken

De combinatie van scheidingsbemiddeling en financieel advies maakt Back2Balance uniek en van grote toegevoegde waarde bij scheidingsmediation. Vaak zijn deze onderwerpen nauw vervlochten en dan is het fijn als u uw zaken bij één persoon kunt afhandelen. Zij is namens Back2Balance dan ook erg professioneel en betrokken. Ze luistert, vraagt door en komt met heldere, oplossingsgerichte voorstellen. Zo kunt u snel en efficiënt uw leven weer in balans brengen.

Meer informatie